Ny webbplats

Har du hittat hit är du inne på vår nya webbplats. Förutom en ny och modernare profil är sidan nu äntligen responsiv. Det innebär att du enklare kan läsa sidan i både mobilen och på paddan.

Sidan är också uppdaterad med nya funktioner. Visste du till exempel att du kan ställa frågor till BAS? Det gör du genom att skicka ett mail till info@bas.se. Men titta först på sidan som innehåller frågor och svar. Där publicerar vi de mest intressanta frågorna som skickas till oss – kanske finns svaret på din fråga där.

Inom kort kommer vi att börja ge ut ett nyhetsbrev. Det kommer framförallt att innehålla praktiska redovisningsnyheter, i många fall kopplade till kontoplanen. Men du kommer även att få andra intressanta nyheter presenterade. Nyhetsbrevet kommer att distribueras 4 – 5 gånger per år. Nyhetsbrevet är gratis och du kan avregistrera dig när du vill. Prova!

Vi har också sorterat om webbplatsen. All information finns där men kanske inte där du är van att hitta den. Om det är något du inte hittar på egen hand så prova vår nya sökfunktion. Annars är du självklart välkommen att fråga oss, info@bas.se.